DC Risicoanalyses

Als onafhankelijk Risico Analist staan wij ingeschreven in het Register Risk Explorer onder nummer 2018071101.
Als Register Risico Analist voegen wij technologie toe aan ons ambachtelijk vakmanschap en onderscheiden wij ons door de wijze van inventariseren en analyseren van bedrijfsmatige risico’s.

Werkwijze:
Tijdens een inventariserend gesprek maken we als het ware een “foto-opname” van uw onderneming. We bekijken samen met u waar de risico’s liggen die de continuïteit van uw onderneming kunnen bedreigen. We bespreken dan ook eventuele preventieve maatregelen die u zou kunnen nemen. Alle bevindingen voeren we in en worden verwerkt in het Risk Explorer Analyse programma.
De uitkomst hiervan wordt u aangeboden in een uitvoerig rapport. Uit dit rapport komen aanbevelingen en indien nodig voorstellen met betrekking tot eventuele verzekeringen die aangepast, afgesloten of zelfs beëindigd kunnen worden. Uiteraard maken wij ook een vergelijk met de polissen die u nu al heeft lopen. Dit wordt verzorgd door ons zusterbedrijf Dohle Consultancy Verzekerings-en Risicoadvies.


Fee of Provisie Normaal gesproken wordt een tussenpersoon beloond door de verzekeraar op basis van provisie. Deze provisie zit verdisconteerd in de premie die u betaald. Over die premie betaald u ook 21% assurantiebelasting. Deze assurantiebelasting is niet verrekenbaar, zoals bijvoorbeeld de btw. Wanneer wij op fee-basis voor u aan de slag gaan, halen we de provisie uit de polis. Hierdoor verlagen we de premie, dus ook de niet verrekenbare assurantiebelasting. Voor onze dienstverlening sturen wij u een fee-nota. Werken op basis van fee is maatwerk, dus bespreken wij graag persoonlijk met u wat dit voor uw bedrijf kan betekenen.

U zou ook graag een risicoanalyse willen hebben van uw onderneming?

Bel of mail met Ed Dohle
Mobiel         : 06- 29 355 353
E-Mail          : info@dcrisicoanalyses.nl