Particulier

Verzekeren blijft een vak!

Verzekeringen zijn een noodzakelijk kwaad. Tot je schade krijgt! Dan is het maar goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Natuurlijk kan je zelf heel veel regelen via internet. Premies vergelijken en het afsluiten van verzekeringen is niet heel erg moeilijk. Maar het vergelijken van premies en voorwaarden? Uitzoeken welke voorwaarden het best bij jouw wensen passen? Dan kom je terecht in de wereld van de kleine lettertjes. Wij lezen die lettertjes al ruim 30 jaar, het is ons vak!

Wat kunnen we voor je doen:

We komen op afspraak bij je thuis en we zoeken voor jou de verzekeringen die het best bij jouw omstandigheden passen. We bespreken de voor- en de nadelen met je. Ook na het afsluiten van je verzekeringen blijven wij je van dienst. We nemen in ieder geval jaarlijks contact met je op. Dan bespreken we of er nog veranderingen zijn. Bij schade nemen wij je alle zorg uit handen. Tijd die jij weer aan leuke dingen kunt besteden. 

Na al die jaren van verzekeren en vergelijken hebben wij hele goede ervaringen met de NH1816 Schadeverzekeringen. Een maatschappij die perfect bij ons motto “eigentijds met ouderwetse service” past. Met een app die je direct inzicht in je verzekeringen geeft. Snelle service op het moment dat je het nodig hebt. Wij hebben van de NH1816 een bevoegdheid gekregen om kleine schades zelf af te handelen en uit te keren. Vaak lukt dat al binnen een paar dagen.

Blijkt uit jouw wensen en omstandigheden dat het beter is om jouw verzekeringen bij een andere maatschappij onder te brengen? Geen probleem, we werken met vrijwel alle maatschappijen samen.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen?

Bel of mail met Esmeralda:
Mobiel         : 06-27 36 55 47
E-Mail          : esmeralda@dohleconsultancy.nl

 

Personen

Aansprakelijkheid
Ongevallen
justice, statue, lady justice
Rechtsbijstand
Zorg

Recreatie

Reizen
Pleziervaartuig
caravan, meadow, vacations
Caravan

Vervoer

Auto
Scooter
couple, driving, motorcycle
Motor
insurance, damage, repair
Aanvullingen

Wonen

Inboedel
Woonhuis