Aanvullende verzekeringen

Ongevallenverzekering voor inzittenden.

Met een Ongevallen Inzittendenverzekering zorgt u ervoor dat er een uitkering wordt gedaan wanneer de inzittenden die u met uw auto vervoert onverhoopt bij een verkeersongeval gewond raken of overlijden. U kunt kiezen uit verschillende combinaties van vaste uitkeringen voor blijvende invaliditeit en voor overlijden.

Schadeverzekering voor inzittenden.

Met een Schadeverzekering voor Inzittenden (SVI) verzekert u de letselschade en de schade aan de spullen van de inzittenden die u met uw auto vervoert wanneer die onverhoopt bij een verkeersongeval betrokken raken. U kunt kiezen om de SVI voor € 500.000,- of voor € 1.000.000,- af te sluiten.

Samen met ons overlegt u welke combinatie voor uw situatie de beste keuze is.

Rechtsbijstandverzekering.

Het weggebruik is helaas een bron van juridische conflicten. Dus bewijst een rechtbijstandverzekering bij problemen al snel zijn waarde. Een verhaalsrechtsbijstandverzekering biedt u juridische hulp bij het verhalen van opgelopen verkeerschade. De uitgebreide rechtsbijstandverzekering voor automobilisten biedt daarnaast ook hulp bij juridische kwesties bij het gebruik of het bezit van een bestelwagen of auto. Ook hier geldt dat wij u graag helpen bij het kiezen van een geschikte rechtsbijstandverzekering.