Over ons:

Esmeralda:

Ik ben Esmeralda Hogenboom-Dohle, opgegroeid in Mijdrecht in de gemeente de Ronde Venen. 

Ik ben afgestudeerd aan de lerarenopleiding van het basisonderwijs. Na het behalen van mijn Bachelor diploma ben ik aan de slag gegaan als HR-coördinator bij Connexxion taxi Services. In die periode was ik tevens enkele jaren zelfstandig ondernemer met ‘Juf Esmeralda Kidzcoaching’. Vervolgens werkte ik als senior-intercedent bij uitzendorganisatie Consolid. 

Doordat ik in de voetsporen van mijn vader ben getreden is Dohle Consultancy Verzekerings- en Risicoadvies een echt familiebedrijf geworden. 

Binnen ons bedrijf ben ik verantwoordelijk voor  particulieren die ik van top verzekeringsadvies voorzie.

Privé ben ik naast echtgenote, moeder van de kleinkinderen van Ed. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig van hardlopen tot skiën.

Ed:

Ik ben Ed Dohle, geboren in Amsterdam en woon inmiddels ruim 30 jaar in Vinkeveen in de gemeente De Ronde Venen.

Nadat ik mijn loopbaan in 1988 begon bij de particuliere verzekeraar Hooge Huys, heb ik mijn ervaring in het zakelijke segment onder andere opgedaan bij Van Calcar en Meeùs. Hier ben ik verantwoordelijk geweest voor de regio Groningen, Het Gooi en vervolgens de regio Midden Nederland.

De verzekeringsmarkt is  behoorlijk  veranderd. Het echte persoonlijke contact is bij veel grotere tussenpersonen en banken verdwenen. Ik heb altijd geloofd in een persoonlijke aanpak, snel reageren en omarm het motto “afspraak is afspraak”.

Binnen ons bedrijf ben ik het aanspreekpunt voor de zakelijke verzekeringen
Eén van mijn overtuigingen is, dat voor je iets gaat verzekeren, je eerst kijkt of dit écht noodzakelijk is. Door bijvoorbeeld preventieve maatregelen die de klant neemt of al heeft genomen, is verzekeren wellicht helemaal niet nodig.
Hiervoor hebben we DC Risicoanalyses in het leven geroepen, neem gerust een kijkje op deze pagina.

Privé ben ik naast echtgenoot en vader, opa van onze mooie kleindochters Angel en Jaelynn en stoere kleinzoon Prince. Al ruim 25 jaar loop ik lange afstanden hard en mag ik me met enige trots “New York Marathon Finisher” noemen.