Zakelijk

Tussenpersonen genoeg die zeggen van alles te kunnen, veel medewerkers in dienst hebben en in mooie grote kantoren zijn gevestigd.
De vraag is: hoe goed kennen ze u en uw onderneming eigenlijk? Daar onderscheiden wij ons in: persoonlijk. Wij willen eerst u, uw bedrijf en het bedrijfsproces goed leren kennen, voor wij verzekeringsadviezen en oplossingen voorstellen.

Uw onderneming en de omgeving veranderen voortdurend of ontwikkelen zich. Uw verzekeringspakket is dus ook onderhevig aan deze veranderingen en ontwikkelingen. Niet één bedrijf is hetzelfde als uw bedrijf, dus is maatwerk vereist. Er bestaan in onze optiek geen standaard oplossingen.

Door onze jarenlange ervaring brengen wij exact in beeld hoe het zit met uw bedrijfsproces. Er wordt een Risk Explorer rapport gegenereerd via ons zuster bedrijf DC Risicoanalyses die we uitvoerig met u bespreken. Indien nodig passen we daarna direct alle verzekeringen aan op basis van deze analyse. Hieruit kan bijvoorbeeld naar voren komen dat wanneer u bepaalde preventieve maatregelen zou nemen, een bepaalde verzekering overbodig is geworden of met een hoger eigen risico, dus lagere premie, kan worden ingekocht. Preventie en risicobeheer noemen wij dat bij Dohle Consultancy Verzekerings-en Risicoadvies.

Wij werken samen met onze servicepartner RIVEZ Assuradeuren, hierdoor hebben wij toegang tot de gehele verzekeringsmarkt, inclusief de assurantiebeurs.

Wil je bijvoorbeeld een Aansprakelijkheid Verzekering voor Bedrijven(AVB) afsluiten?

Bel of mail met Ed
Mobiel         : 06- 29 355 353
E-Mail          : info@dohleconsultancy.nl

Dohle Consultancy