Zakelijk

Tussenpersonen genoeg die zeggen van alles te kunnen, veel medewerkers in dienst hebben en in mooie grote kantoren zijn gevestigd.
De vraag is: hoe goed kennen ze u en uw onderneming eigenlijk? Daar onderscheiden wij ons in: persoonlijk. Wij willen eerst u, uw bedrijf en het bedrijfsproces goed leren kennen, voor wij verzekeringsadviezen en oplossingen voorstellen.

Uw onderneming en de omgeving veranderen voortdurend of ontwikkelen zich. Uw verzekeringspakket is dus ook onderhevig aan deze veranderingen en ontwikkelingen. Niet één bedrijf is hetzelfde als uw bedrijf, dus is maatwerk vereist. Er bestaan in onze optiek geen standaard oplossingen.

Door onze jarenlange ervaring brengen wij exact in beeld hoe het zit met uw bedrijfsproces. Er wordt een Risk Explorer rapport gegenereerd via ons zuster bedrijf DC Risicoanalyses dat we uitvoerig met u bespreken. Indien nodig passen we daarna direct alle verzekeringen aan op basis van deze analyse. Hieruit kan bijvoorbeeld naar voren komen dat wanneer u bepaalde preventieve maatregelen zou nemen, een bepaalde verzekering overbodig is geworden of met een hoger eigen risico, dus lagere premie, kan worden ingekocht. Preventie en risicobeheer noemen wij dat bij Dohle Consultancy Verzekerings-en Risicoadvies.

Wij werken samen met onze servicepartner RIVEZ Assuradeuren, hierdoor hebben wij toegang tot de gehele verzekeringsmarkt, inclusief de assurantiebeurs.

Wilt u bijvoorbeeld een Aansprakelijkheid Verzekering voor Bedrijven(AVB) afsluiten?

Bel of mail met Ed Dohle
Mobiel         : 06- 29 355 353
E-Mail          : info@dohleconsultancy.nl

worker, construction site, caretaker
Aansprakelijkheids-verzekering Bedrijven (AVB)
office business meeting, business meeting, meeting
Bestuurders en Commissarissen Aansprakelijkheid (BCA)
monitor, binary, binary system
Computers en datalekken
workplace, team, business meeting
Goed werkgeverschap
building, ruin, old
Bedrijfsschade
architecture, building, city
Gebouwen
forklift, warehouse, machine
Inventaris en goederen
abdominal pain, attack, medical
Arbeidsongeschiktheid
wheelchair, disability, paraplegic
Collectieve Ongevallen
doctor, security, office
Ziekte Verzuim