Computers en Datalekken

Wanneer computers onmisbaar zijn in uw bedrijf, bijvoorbeeld omdat alle klantgegevens er in staan of er speciale programma’s zijn om het bedrijf draaiende te houden is het raadzaam een verzekering te overwegen. Daarnaast kan er specifieke elektronische apparatuur zijn waar de organisatie echt niet zonder mee kan, een fotograaf kan niet zonder camera en een bedrijf dat 3D modellen print kan niet zonder 3D printer. Soms is elektronica gemaximeerd meeverzekerd op de goederen/inventarisverzekering. Let daarom goed op hoe dit geregeld is en of dit bedrag toereikend is

Criminelen breken tegenwoordig niet meer alleen in via deuren en ramen. Ze maken misbruik van uw bedrijfsgegevens, hacken uw systeem of halen geld van uw rekening. Voor de bedrijfscontinuïteit wordt de aandacht voor datarisico’s daarom steeds belangrijker. Cybercriminaliteit leidt tot een opeenvolging van schades, bijvoorbeeld verlies van inkomen, vertrouwen, reputatie en claims van anderen.

Een cyberverzekering biedt bij een incident direct toegang tot een team specialisten. Ook vergoedt een cyberpolis de kosten van schade en de kosten om uw schade zoveel mogelijk te beperken en te herstellen. Wilt u meer informatie over een cyberverzekering? Neem contact op met ons op om een afspraak te maken.