luchtfoto Vinkeveen

Over ons

Ons kantoor is gevestigd in het prachtige, waterrijke De Ronde Venen. Centraal in het land zodat we onze klanten door heel Nederland eenvoudig kunnen bereiken.

Een echt familiebedrijf: klein, maar tot grote dingen in staat.

Lees verder

Onze klanten noemen ons een high level service kantoor, daar zijn we trots op. Al staan we graag met onze voeten op de “Rondeveense” grond. We zijn geen groot kantoor, maar heel erg betrokken bij onze klanten. Persoonlijk contact is onze kracht. Aandacht, tijd en deskundigheid voor iedereen die dat van ons vraagt. Juist omdat we geen “groot” kantoor zijn, zijn we in staat ons snel aan te passen, flexibel te zijn en positief te blijven. Dat ervaren onze klanten ook zo. We merken dat vooral aan het feit dat onze klanten heel trouw zijn. Velen zijn al vanaf de oprichting aan ons verbonden.

 

Ed Dohle:

Als Amsterdammer geboren, woon ik al weer ruim 30 jaar in Vinkeveen in de gemeente De Ronde Venen.

Nadat ik mijn loopbaan in 1988 begon bij de particuliere verzekeraar Hooge Huys, heb ik mijn ervaring in het zakelijke segment onder andere opgedaan bij Van Calcar en Meeùs. Hier ben ik verantwoordelijk geweest voor de regio Groningen, Het Gooi en vervolgens de regio Midden Nederland.

De verzekeringsmarkt is  behoorlijk  veranderd. Het echte persoonlijke contact is bij veel grotere tussenpersonen en banken verdwenen. Ik heb altijd geloofd in een persoonlijke aanpak, snel reageren en omarm het motto “afspraak is afspraak”. Eén van mijn overtuigingen is, dat voor je iets gaat verzekeren, je eerst kijkt of dit écht noodzakelijk is. Daarom hebben we ons 5 stappen model ontwikkeld dat altijd eerst begint met een risicoanalyse.

Ik ben de echtgenoot van Mariëtte,  de vader van Esmeralda en Gabriëlla en de bonusvader van Jesper en Eline. Verder ben ik de trotse opa van onze mooie kleindochters Angel en Jaelynn en stoere kleinzoon Prince. Al ruim 25 jaar loop ik lange afstanden hard en mag ik me met enige trots “New York Marathon Finisher” noemen.

Esmeralda Dohle:

Ik ben Esmeralda Dohle, opgegroeid in Mijdrecht in de gemeente De Ronde Venen.

Met een paar jaar ervaring aan Human Resources Management, sales en een Bachelor diploma rijker, ben ik in het jaar 2020 in de voetsporen getreden van mijn vader Ed Dohle. Hierdoor is Dohle Consultancy een echt familiebedrijf geworden. Binnen ons bedrijf ben ik het aanspreekpunt voor zowel particuliere – als zakelijke verzekeringen.

Privé ben ik moeder van twee lieve kinderen Angel en Prince. In mijn vrije tijd ben ik heel graag onderweg met mijn kinderen om nieuwe dingen te ontdekken. Verder ben ik veel te vinden in de sportschool.

Terug
esmeralda dohle mijdrecht

Vragen of opmerkingen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons 5 stappen model

compliance
1

Risicoanalyse

Elk bedrijf loopt of veroorzaakt risico's. Welke zijn dat en hoe zijn die verzekerd? Een onafhankelijke risicoanalyse geeft inzicht.

tech-support
2

Advies

In ons rapport staan mogelijkheden en adviezen om risico's te beperken en verzekeringen aan te passen. Misschien heb je zelfs wel teveel verzekerd of kan het ook anders.

business-proposal
3

Voorstel

Je krijgt een voorstel dat precies aansluit bij jouw verzekeringsbehoeftes. Veelal met lagere premies. We bespreken ook of het voor jou voordeliger is om de provisie uit de premie te halen en ons in plaats daarvan een fee te betalen.

implementation
4

Implementatie

De overstap naar andere maatschappijen wordt door ons geregeld. Wij nemen je het werk uit handen.

gear
5

Bijhouden

Als er onverhoopt een schade is nemen wij het werk van je over. We houden periodiek contact over eventuele veranderingen binnen je bedrijf.

6

Doe de gratis
quickscan
voor direct inzicht

Nu scannen

Ons aanbod

Risicoanalyse

Ontdek onze onafhankelijke risicoanalyse voor bedrijven. Wij bieden een grondige evaluatie van je bedrijfssituatie, zonder verplichtingen, ongeacht je klantstatus. We analyseren interne en externe risico's, beoordelen je huidige verzekeringen en bekijken preventieve maatregelen. Ook helpen we bij het vinden van de juiste verzekeringen voor je korte- en langetermijn plannen, altijd met de beste voorwaarden in gedachten.

Bedrijfsverzekeringen

Ontdek op maat gemaakte verzekeringen voor bedrijven en particulieren. Of het nu gaat om jouw onderneming of je persoonlijke leven, we vinden de juiste dekking voor jouw unieke behoeften, met persoonlijke service die traditie en moderniteit combineert. Wij komen graag bij je langs om alles te bespreken en voor jou de beste voorwaarden en premies te vinden. Bescherm wat voor jou belangrijk is.

Onze tevreden klanten

Klaas Kleijn Directeur Administratiekantoor Klaas Kleijn
Klaas Kleijn

Na in Duitsland gestrand te zijn door een steen op de weg heeft Dohle Consultancy ervoor gezorgd dat wij toch weer snel en veilig thuis kwamen.

Michiel Voortjes DGA Voku
Michiel Voortjes Voku

Het is altijd fijn samenwerken met Dohle Consultancy. Wij worden te allen tijde goed geadviseerd en bijgestaan door Ed en Esmeralda. Ze denken met ons mee betreffende de verzekeringen. Ik heb duidelijk het gevoel en vertrouwen dat men bij Dohle Consultancy altijd zijn best doet de best passende verzekeringen voor ons bedrijf in te voegen. We hopen op een langjarige samenwerking.

Ferdinand en Marijke Bazen Relatie van het eerste uur
Ferdinand en Marijke

Wij kennen Ed al jaren en sinds hij voor zichzelf begon, regelt hij voor onze hele familie de verzekeringen. Sinds kort hebben ze een app waarin je alles over je verzekeringen terug kunt vinden en als het nodig is heel snel en makkelijk je schadeformulier kunt invullen en foto's kunt insturen. Handig!

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima