ziekteverzuim

Personeel

Ziekteverzuim
WIA / WGA
Zakelijke reisverzekering
Wegas
Arbo
Collectieve ongevallen

ZIEKTEVERZUIM:

Je wilt je medewerkers, je organisatie en jezelf beschermen tegen de risico’s van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Wij zorgen voor passende verzekeringsoplossingen. Je beschermt daarmee het inkomen van je medewerkers en verzekert ze van snelle toegang tot goede zorg. En vergeet daarbij niet om aan jezelf te denken. Voor je medewerkers vormen deze verzekeringen mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, voor jou de zekerheid dat je kunt blijven ondernemen.

Een goede ziekteverzuimbegeleiding is van cruciaal belang om enerzijds je medewerker weer aan de gang te krijgen en anderzijds te kunnen voldoen aan de Wet Poortwachter. Ook hier bieden wij mogelijkheden, o.a. in samenwerking met NLG Werkvermogen.

WIA / WGA:

Als werkgever wil je jouw medewerkers natuurlijk beschermen tegen inkomensterugval bij langdurige arbeidsongeschiktheid. Met een WIA-verzekering toon je goed werkgeverschap. Is je medewerker voor 35% of meer arbeidsongeschikt? Dan vult de meest complete WIA-verzekering het inkomen gegarandeerd aan tot minimaal 70% van het laatstverdiende salaris. Deze zekerheid geldt voor jaarsalarissen tot maar liefst € 100.000,-. Voor het salaris hierboven zijn er oplossingen door middel van een excedent verzekering. Een goede basis voor jouw medewerkers! Zo kan hij/zij de tijd nemen om weer beter te worden. Zonder zich zorgen te maken over zijn/haar huis of gezin.

ZAKELIJKE REISVERZEKERING:

Met een zakelijke reisverzekering zijn jouw medewerkers verzekerd voor schade die ze tijdens een zakelijke reis schade oplopen. Bijvoorbeeld door ziekte, een ongeluk of overlijden. Met een uitgebreide dekking wordt ook schade aan bagage en kosten van annuleringen vergoed.

WEGAS:

De WEGAS-verzekering vergoedt schade van je werknemer door een ongeval tijdens uitoefening van werkzaamheden – in het verkeer of daarbuiten – of tijdens andere activiteiten die met het werk verband houden, zoals bedrijfsuitjes, een personeelsfeest of een cursus. De samenstelling is afhankelijk van de gekozen dekking.

ARBO:

Werkgevers moeten minimumeisen voor gezond en veilig werk afspreken met bijvoorbeeld de bedrijfsarts en of een arbo-deskundige, dit mag dus ook een bedrijfsarts zijn.  Zo’n basiscontract is verplicht. In dit contract staan de minimale rechten en plichten voor de werkgever, werknemer en de arbodienstverlener.

COLLECTIEVE ONGEVALLEN:

Krijgt je medewerker een ongeluk waardoor hij of zij blijvend invalide wordt? Of zelfs overlijdt? Dan heeft dat gevolgen voor het inkomen van je medewerker. Met een collectieve ongevallen dekking betaalt de verzekeraar een vast bedrag aan je medewerker of zijn of haar nabestaanden. Ook als het ongeluk gebeurt in het buitenland en in privétijd.

esmeralda dohle mijdrecht

Vragen of opmerkingen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons 5 stappen model

compliance
1

Risicoanalyse

Elk bedrijf loopt of veroorzaakt risico's. Welke zijn dat en hoe zijn die verzekerd? Een onafhankelijke risicoanalyse geeft inzicht.

tech-support
2

Advies

In ons rapport staan mogelijkheden en adviezen om risico's te beperken en verzekeringen aan te passen. Misschien heb je zelfs wel teveel verzekerd of kan het ook anders.

business-proposal
3

Voorstel

Je krijgt een voorstel dat precies aansluit bij jouw verzekeringsbehoeftes. Veelal met lagere premies. We bespreken ook of het voor jou voordeliger is om de provisie uit de premie te halen en ons in plaats daarvan een fee te betalen.

implementation
4

Implementatie

De overstap naar andere maatschappijen wordt door ons geregeld. Wij nemen je het werk uit handen.

gear
5

Bijhouden

Als er onverhoopt een schade is nemen wij het werk van je over. We houden periodiek contact over eventuele veranderingen binnen je bedrijf.

6

Doe de gratis
quickscan
voor direct inzicht

Nu scannen

Ons aanbod

Risicoanalyse

Ontdek onze onafhankelijke risicoanalyse voor bedrijven. Wij bieden een grondige evaluatie van je bedrijfssituatie, zonder verplichtingen, ongeacht je klantstatus. We analyseren interne en externe risico's, beoordelen je huidige verzekeringen en bekijken preventieve maatregelen. Ook helpen we bij het vinden van de juiste verzekeringen voor je korte- en langetermijn plannen, altijd met de beste voorwaarden in gedachten.

Bedrijfsverzekeringen

Ontdek op maat gemaakte verzekeringen voor bedrijven en particulieren. Of het nu gaat om jouw onderneming of je persoonlijke leven, we vinden de juiste dekking voor jouw unieke behoeften, met persoonlijke service die traditie en moderniteit combineert. Wij komen graag bij je langs om alles te bespreken en voor jou de beste voorwaarden en premies te vinden. Bescherm wat voor jou belangrijk is.

Onze tevreden klanten

Klaas Kleijn Directeur Administratiekantoor Klaas Kleijn
Klaas Kleijn

Na in Duitsland gestrand te zijn door een steen op de weg heeft Dohle Consultancy ervoor gezorgd dat wij toch weer snel en veilig thuis kwamen.

Michiel Voortjes DGA Voku
Michiel Voortjes Voku

Het is altijd fijn samenwerken met Dohle Consultancy. Wij worden te allen tijde goed geadviseerd en bijgestaan door Ed en Esmeralda. Ze denken met ons mee betreffende de verzekeringen. Ik heb duidelijk het gevoel en vertrouwen dat men bij Dohle Consultancy altijd zijn best doet de best passende verzekeringen voor ons bedrijf in te voegen. We hopen op een langjarige samenwerking.

Ferdinand en Marijke Bazen Relatie van het eerste uur
Ferdinand en Marijke

Wij kennen Ed al jaren en sinds hij voor zichzelf begon, regelt hij voor onze hele familie de verzekeringen. Sinds kort hebben ze een app waarin je alles over je verzekeringen terug kunt vinden en als het nodig is heel snel en makkelijk je schadeformulier kunt invullen en foto's kunt insturen. Handig!

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima