cyber

Bedrijfsactiviteiten

Bedrijfsaansprakelijkheid
Beroepsaansprakelijkheid
Bestuurdersaansprakelijkheid
Rechtsbijstand
Milieu aansprakelijkheid
Debiteuren
Cyber dekking

Bedrijfsaansprakelijkheid:

Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) dekt zaak- of letselschade die jij en/of je medewerkers onverhoopt aanrichten wanneer je aan het werk bent. Deze verzekering dekt ook schade bij werknemers onderling.

Daarnaast kun je voor je uitgevoerde werkzaamheden aansprakelijk gesteld worden wanneer er iets mis gaat. Denk daarbij aan schade door een fout in je ontwerp van een bouwproject, een waterleiding die springt tijdens graafwerkzaamheden en dergelijke. Het is niet te hopen dat het je ooit overkomt, maar een goede aansprakelijkheidsverzekering is dan zeker geen overbodige luxe.

Aansprakelijkheid is vaak een lastig onderwerp, maar voor ons als adviseur boeiend om je van het juiste advies te voorzien.

Beroepsaansprakelijkheid:

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt je bedrijf tegen de financiële gevolgen van schadeclaims. Bijvoorbeeld wanneer jij of een medewerker verkeerd advies geeft en je klant hierdoor vermogen verliest.

Bestuurdersaansprakelijkheid:

Je neemt als bestuurder beslissingen voor jouw bedrijf. Of dit nu als directeur/eigenaar is of als bestuurslid van een stichting of vereniging. Soms pakt zo’n beslissing verkeerd uit en stelt iemand jou aansprakelijk voor geleden schade. Zorg dan dat je niet aansprakelijk bent met je privévermogen. Verzeker je met een  bestuurdersaansprakelijk­heids­verzekering voor jouw aansprakelijkheid als bestuurder van je bedrijf of bestuurslid van de vereniging of stichting.

Rechtsbijstand:

Een rechtsbijstandverzekering biedt hulp en advies bij juridische problemen. Bijvoorbeeld wanneer je een medewerker wilt ontslaan of je een conflict hebt met de verhuurder van het pand dat je huurt. Wellicht is er in het verkeer iets gebeurd en moet er verhaald worden op de tegenpartij. Vaak kunnen de kosten van incasso ook meeverzekerd worden.

Milieu aansprakelijkheid:

Een milieu aansprakelijkheidsverzekering dekt de wettelijk aansprakelijkheid als gevolg van plotselinge onzekere milieu aantasting die niet het rechtstreekse gevolg is van een langzaam (in)werkend proces. Denk hierbij aan schadevergoedingen voor reinigings- en juridische kosten en claims van anderen voor lichamelijk letsel of materiële schade.

Debiteurenbeheer:

Is een klant die niet betaalt wel een klant? Voor veel MKB bedrijven en ondernemers is debiteurenbeheer geen hoofdzaak. De MKB-pakketten van onze partner Hafkamp Groenewegen Gerechtsdeurwaarders zijn samengesteld om je te ontzorgen en om de kostenrisico’s te beperken. Zo kun je meer tijd stoppen in waar jij goed in bent en doet Hafkamp Groenewegen waar zij goed in zijn, namelijk: het respectvol incasseren van jouw openstaande facturen.

Een uitgebreidere vorm van het beheren van debiteuren is het afsluiten van een kredietverzekering. De verzekering draait dan op voor de kosten wanneer een klant de rekening niet kan betalen. Als een klant niet wíl betalen, wordt er niet uitgekeerd. Ten opzichte van het MKB incasso contract is dit wel een duurdere oplossing.

Cyber dekking:

Criminelen breken tegenwoordig niet meer alleen in via deuren en ramen. Ze maken misbruik van je bedrijfsgegevens, hacken je systeem of halen geld van je rekening. Voor de bedrijfscontinuïteit wordt de aandacht voor datarisico’s daarom steeds belangrijker. Cybercriminaliteit leidt tot een opeenvolging van schades, bijvoorbeeld verlies van inkomen, vertrouwen, reputatie en claims van anderen.

Een cyberverzekering biedt bij een incident direct toegang tot een team specialisten. Niet alleen de kosten van de schade worden vergoed, maar ook de kosten om de schade zoveel mogelijk te beperken en te herstellen.

esmeralda dohle mijdrecht

Vragen of opmerkingen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons 5 stappen model

compliance
1

Risicoanalyse

Elk bedrijf loopt of veroorzaakt risico's. Welke zijn dat en hoe zijn die verzekerd? Een onafhankelijke risicoanalyse geeft inzicht.

tech-support
2

Advies

In ons rapport staan mogelijkheden en adviezen om risico's te beperken en verzekeringen aan te passen. Misschien heb je zelfs wel teveel verzekerd of kan het ook anders.

business-proposal
3

Voorstel

Je krijgt een voorstel dat precies aansluit bij jouw verzekeringsbehoeftes. Veelal met lagere premies. We bespreken ook of het voor jou voordeliger is om de provisie uit de premie te halen en ons in plaats daarvan een fee te betalen.

implementation
4

Implementatie

De overstap naar andere maatschappijen wordt door ons geregeld. Wij nemen je het werk uit handen.

gear
5

Bijhouden

Als er onverhoopt een schade is nemen wij het werk van je over. We houden periodiek contact over eventuele veranderingen binnen je bedrijf.

6

Doe de gratis
quickscan
voor direct inzicht

Nu scannen

Ons aanbod

Risicoanalyse

Ontdek onze onafhankelijke risicoanalyse voor bedrijven. Wij bieden een grondige evaluatie van je bedrijfssituatie, zonder verplichtingen, ongeacht je klantstatus. We analyseren interne en externe risico's, beoordelen je huidige verzekeringen en bekijken preventieve maatregelen. Ook helpen we bij het vinden van de juiste verzekeringen voor je korte- en langetermijn plannen, altijd met de beste voorwaarden in gedachten.

Bedrijfsverzekeringen

Ontdek op maat gemaakte verzekeringen voor bedrijven en particulieren. Of het nu gaat om jouw onderneming of je persoonlijke leven, we vinden de juiste dekking voor jouw unieke behoeften, met persoonlijke service die traditie en moderniteit combineert. Wij komen graag bij je langs om alles te bespreken en voor jou de beste voorwaarden en premies te vinden. Bescherm wat voor jou belangrijk is.

Onze tevreden klanten

Klaas Kleijn Directeur Administratiekantoor Klaas Kleijn
Klaas Kleijn

Na in Duitsland gestrand te zijn door een steen op de weg heeft Dohle Consultancy ervoor gezorgd dat wij toch weer snel en veilig thuis kwamen.

Michiel Voortjes DGA Voku
Michiel Voortjes Voku

Het is altijd fijn samenwerken met Dohle Consultancy. Wij worden te allen tijde goed geadviseerd en bijgestaan door Ed en Esmeralda. Ze denken met ons mee betreffende de verzekeringen. Ik heb duidelijk het gevoel en vertrouwen dat men bij Dohle Consultancy altijd zijn best doet de best passende verzekeringen voor ons bedrijf in te voegen. We hopen op een langjarige samenwerking.

Ferdinand en Marijke Bazen Relatie van het eerste uur
Ferdinand en Marijke

Wij kennen Ed al jaren en sinds hij voor zichzelf begon, regelt hij voor onze hele familie de verzekeringen. Sinds kort hebben ze een app waarin je alles over je verzekeringen terug kunt vinden en als het nodig is heel snel en makkelijk je schadeformulier kunt invullen en foto's kunt insturen. Handig!

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima