Corona en Annuleren

Wilt u weten of uw reisverzekering annuleringskosten dekt als gevolg van het Corona virus? Klik op download en vind hier het stappenplan. Twijfelt u of blijven er vragen over? Neem contact met ons op en wij helpen u verder. Voor andere vragen over uw reisverzekering zijn wij natuurlijk ook altijd bereikbaar.

Vlog Wintersport en reisverzekering

Jij ook op de latten deze winter? Heb je al gekeken naar je reisverzekering? Niet elke reisverzekering dekt schade of ongevallen tijdens je wintersport. Wij helpen je graag goed op weg. Niet dat we het hopen, maar mocht er toch iets gebeuren dan helpen we je natuurlijk ook. Veel plezier en een veilige reis!

Review Mike D

Ed is altijd bereikbaar. Zelfs als hij op vakantie is heb ik contact kunnen leggen met vragen over mijn verzekering. Hierbij waren zelfs vervolg stappen nodig vanuit Ed zijn kant en deze heeft hij , op zijn vakantie adres , voor mij uitgevoerd en binnen 2 dagen alles kunnen regelen. Een betrouwbaar en zeer gedreven …

Review Mike D Lees verder »

Review relatie Visser

Ed Dohle is een adviseur die verstand van zaken heeft en duidelijke uitleg geeft. Met één telefoontje wist ik wat me te doen stond en met 2 dagen was de schade vergoed. Zelden zo’n snelle afhandeling meegemaakt. Erg prettig!