bord bij karwei

Nieuws

Hier vindt u nieuwsfeiten over ons kantoor:

Vanaf 1 februari jl zijn wij gevestigd in ons nieuwe kantoor aan de Communicatieweg 9-3 in Mijdrecht. Bel of mail ons gerust voor een afspraak.

Terug

Auto diefstal door Relay Attack

Het aantal autodiefstallen is in 2022 flink toegenomen, dat blijkt uit cijfers van de politie over de eerste vijf maanden van dit jaar. In een tijd van de huidige schaarste en stijgende prijzen, is een vergelijkbare auto terugkopen uitdagend. Daarom gaan we in dit blog in op een veelvoorkomende vorm van autodiefstal: relay attack. Je leest wat het is, hoe je het voorkomt en hoe het is verzekerd.

Bekijken

Zonnepanelen op jouw dak verzekerd? Via ons wel!

Uit een recent onderzoek van Poliswijzer.nl blijkt dat één op de drie woningbezitters niet weet of hun zonnepanelen zijn verzekerd. Wij brengen onze particuliere verzekeringen graag onder bij verzekeraar NH1816. Hier zijn de jouw zonnepanelen gewoon standaard meeverzekerd!

Bekijken

Tevreden klanten aan het woord

Bekijken

Feit of Fabel?

Elk bedrijf moet een cyberverzekering afsluiten! Cybercrime is het doelmatig aanvallen van computers, servers en andere mobile technologie. Voorbeelden van digitale criminaliteit zijn malware, phising, ransomware, hacking en DDoS-aanvallen. De gevolgen van cybercriminaliteit kunnen groot zijn. Niet alleen voor je bedrijf, maar ook voor bijvoorbeeld je klanten en leveranciers. Je kunt ook nog lang last hebben van reputatieschade. Ook eisen opdrachtgevers steeds vaker dat een leverancier een goede cyberbeveiliging én -verzekering heeft. Kortom het is een fabel dat elk bedrijf een cyberverzekering moet afsluiten, het is natuurlijk wel een onderwerp om samen eens te bespreken. Wanneer je hier verder over wil praten met ons, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijken

Reclamebord langs de weg

Het kan bijna niemand meer ontgaan. We verhuizen naar Mijdrecht. Over een paar dagen kunnen we ons mooie nieuwe kantoor betrekken.

Bekijken

Het is officieel!

Vandaag hebben we de handtekening gezet onder het huurcontract. De stap naar een kantoorruimte is gezet. Binnenkort kunnen we aan de slag in ons kantoor in Mijdrecht.

Bekijken

Onze nieuwe website

Bekijk nu onze geheel vernieuwde website, waarop de aandacht volledig gericht is op wat wij graag doen: het maken van Risicoanalyses en het verzorgen van verzekeringen voor het MKB. Uiteraard blijven ook onze particuliere relaties van harte welkom.

Bekijken

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima