dohle consultancy

Nieuws

Hier vind je nieuwsfeiten over ons kantoor, wetenswaardigheden en actualiteiten over jouw verzekeringen.

Terug

Een risicoanalyse kan zó veel ellende voorkomen!

Als ondernemer ben je vaak niet bezig met je verzekeringen. Je doet gewoon je werk en je gaat er vanuit dat het allemaal ‘gewoon geregeld is’. Dat is wat kort door de bocht. Want het ene bedrijf is het andere niet. En ook jouw bedrijf heeft heel wat processen en nuances die om extra dekking vragen, of die misschien nu juist wel onnodig verzekerd zijn.

Bekijken

Review

Uw klant heeft een review over u achtergelaten via het klanttevredenheidsonderzoek i.s.m. Nh1816 Verzekeringen. Reviewbericht: Super vriendelijke adviseur met kennis van zaken. Heel prettig om te weten dat je zaken zo goed behandeld worden.

Bekijken

Review

Uw klant heeft een review over u achtergelaten via het klanttevredenheidsonderzoek i.s.m. Nh1816 Verzekeringen. Reviewbericht: top bedrijf met zeer goede advisering en service. Altijd bereikbaar en komen ook hun afspraken netjes na. zeer aan te bevelen. De klant heeft aangegeven anoniem te willen blijven, u kunt daarom geen contact opnemen.

Bekijken

Review

Onderstaande review ontvingen we van één van onze relaties: De verzekerde De Haan heeft een review over u achtergelaten via het klanttevredenheidsonderzoek i.s.m. Nh1816 Verzekeringen. Review bericht: Deskundig snel en betrouwbaar

Bekijken

Wil je weten wat jouw bootverzekering via ons kost?

Klik dan op onderstaande veilige link.

Bekijken

Sparren aan de keukentafel

Afgelopen week kreeg Esmeralda een leuk appje van een bestaande klant. Zijn vrienden gaan verhuizen naar een vrijstaande woning. De vrienden waren op zoek naar deskundig advies en onze relatie heeft zijn vriend getipt over Dohle Consultancy. Esmeralda heeft direct contact opgenomen met de nieuwe huisbezitters en zat dezelfde week nog aan de keukentafel. Samen met hun zijn we de diepte ingegaan en hebben de risico’s onderzocht, zodat ze met vertrouwen hun eigen hart (toekomst) kunnen volgen. Een leuke middag die resulteerde in een tevreden nieuwe klant.

Bekijken

Dohle Consultancy verhoogt weer de tevredenheidsscore in 2022

Met trots kunnen we jullie onze klanttevredenheidscijfers over 2022 presenteren! Gaaf om te zien dat onze klanten een 9.8 voor onze schadeafwikkeling geven en een 9.5 voor het afsluiten van een nieuwe verzekering.   Hier doen we het voor !!

Bekijken

Auto diefstal door Relay Attack

Het aantal autodiefstallen is in 2022 flink toegenomen, dat blijkt uit cijfers van de politie over de eerste vijf maanden van dit jaar. In een tijd van de huidige schaarste en stijgende prijzen, is een vergelijkbare auto terugkopen uitdagend. Daarom gaan we in dit blog in op een veelvoorkomende vorm van autodiefstal: relay attack. Je leest wat het is, hoe je het voorkomt en hoe het is verzekerd.

Bekijken

Zonnepanelen op jouw dak verzekerd? Via ons wel!

Uit een recent onderzoek van Poliswijzer.nl blijkt dat één op de drie woningbezitters niet weet of hun zonnepanelen zijn verzekerd. Wij brengen onze particuliere verzekeringen graag onder bij verzekeraar NH1816. Hier zijn de jouw zonnepanelen gewoon standaard meeverzekerd!

Bekijken

Tevreden klanten aan het woord

Bekijken

Feit of Fabel?

Elk bedrijf moet een cyberverzekering afsluiten! Cybercrime is het doelmatig aanvallen van computers, servers en andere mobile technologie. Voorbeelden van digitale criminaliteit zijn malware, phising, ransomware, hacking en DDoS-aanvallen. De gevolgen van cybercriminaliteit kunnen groot zijn. Niet alleen voor je bedrijf, maar ook voor bijvoorbeeld je klanten en leveranciers. Je kunt ook nog lang last hebben van reputatieschade. Ook eisen opdrachtgevers steeds vaker dat een leverancier een goede cyberbeveiliging én -verzekering heeft. Kortom het is een fabel dat elk bedrijf een cyberverzekering moet afsluiten, het is natuurlijk wel een onderwerp om samen eens te bespreken. Wanneer je hier verder over wil praten met ons, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijken

Reclamebord langs de weg

Het kan bijna niemand meer ontgaan. We verhuizen naar Mijdrecht. Over een paar dagen kunnen we ons mooie nieuwe kantoor betrekken.

Bekijken

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima