Nieuwe relatie

Bedrijfsmiddelen

Wil je weten hoe je je zakelijke waardevolle activa, waaronder gebouwen, inventaris, goederen, huurdersbelang, bedrijfsschade, extra kosten en elektronica, optimaal kunt beschermen? Op deze pagina leggen we de verschillende bedrijfsverzekeringen uit die jouw bedrijfsmiddelen veiligstellen.

Gebouwen:

Een bedrijfsgebouw heeft doorgaans een hoge waarde voor je bedrijf en de bedrijfsvoering. Wanneer er schade aan het gebouw is lopen de kosten al snel hoog op. Dit kan voor je bedrijf tot grote financiële consequenties leiden. Het is daarom verstandig om je bedrijfsgebouwen te verzekeren, wanneer ze jouw eigendom zijn. Je bent dan verzekerd tegen schade aan je bedrijfsgebouw door bijvoorbeeld brand, storm en vandalisme.

Als je besluit om je gebouwen te verzekeren is het raadzaam om dit gebouw te laten taxeren door een onafhankelijk taxatiebureau. Hierdoor heb je altijd het juiste bedrag verzekerd. Dan is er geen discussie meer mogelijk over de waarde van het pand bij schade.
Wij kunnen je in contact brengen met gespecialiseerde experts, met door ons bedongen gunstige tarief afspraken.

Inventaris en Goederen:

De inventaris en goederen zijn belangrijke zaken binnen je bedrijf. Verlies van deze goederen zou zomaar het einde van je bedrijf kunnen betekenen. Door de goederen en inventaris te verzekeren, wordt schade aan deze zaken vergoed wanneer deze verloren gaan door bijvoorbeeld brand, storm of ontploffing. Ook hier is het raadzaam om de inventaris te laten taxeren, net zoals eerder genoemd in de gebouwen verzekering

Huurdersbelang:

Als je een bedrijfsgebouw huurt en je hebt daar zelf verbouwingen of verfraaiingen in aangebracht, dan is dat een risico dat je zelf moet verzekeren op je eigen brandverzekering. Dit wordt opgenomen in de polis als een onderdeel: huurdersbelang genaamd.

Bedrijfsschade:

Wanneer er schade is aan je bedrijfspand of inventaris is het mogelijk dat je tijdelijk niet de normale bedrijfsactiviteiten kunt voortzetten. De vaste lasten blijven echter wel gewoon doorlopen. De schade die je daardoor loopt wordt vergoed door de bedrijfsschadeverzekering. Je verzekert de brutowinst van je onderneming gedurende een vooraf overeengekomen periode, bijvoorbeeld 26, 52 of 104 weken. Met deze uitkering zorg je er voor dat je bedrijf weer in dezelfde financiële positie komt als net voor de schade.

In sommige gevallen kan een extra kosten dekking ook volstaan.

Extra kosten:

Is er schade in je bedrijf? En kun je met wat aanpassingen doorwerken, bijvoorbeeld op een andere plek? De extra kostenverzekering helpt je hierbij. De huur van een tijdelijke werkplek krijg je namelijk vergoed. Net als de huur van machines, apparatuur en de kosten van overwerk bij schade. Zo blijf je gewoon aan het werk.

Elektronica:

Wanneer computers onmisbaar zijn in je bedrijf, bijvoorbeeld omdat alle klantgegevens er in staan of er speciale programma’s zijn om het bedrijf draaiende te houden, is het raadzaam een verzekering te overwegen. Daarnaast kan er specifieke elektronische apparatuur zijn waar de organisatie echt niet zonder kan, een fotograaf kan niet zonder camera en een bedrijf dat 3D modellen print kan niet zonder 3D printer. Soms is elektronica gemaximeerd meeverzekerd op de goederen/inventarisverzekering. Let daarom goed op hoe dit geregeld is en of dit bedrag toereikend is.

esmeralda dohle mijdrecht

Vragen of opmerkingen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons 5 stappen model

compliance
1

Risicoanalyse

Elk bedrijf loopt of veroorzaakt risico's. Welke zijn dat en hoe zijn die verzekerd? Een onafhankelijke risicoanalyse geeft inzicht.

tech-support
2

Advies

In ons rapport staan mogelijkheden en adviezen om risico's te beperken en verzekeringen aan te passen. Misschien heb je zelfs wel teveel verzekerd of kan het ook anders.

business-proposal
3

Voorstel

Je krijgt een voorstel dat precies aansluit bij jouw verzekeringsbehoeftes. Veelal met lagere premies. We bespreken ook of het voor jou voordeliger is om de provisie uit de premie te halen en ons in plaats daarvan een fee te betalen.

implementation
4

Implementatie

De overstap naar andere maatschappijen wordt door ons geregeld. Wij nemen je het werk uit handen.

gear
5

Bijhouden

Als er onverhoopt een schade is nemen wij het werk van je over. We houden periodiek contact over eventuele veranderingen binnen je bedrijf.

6

Doe de gratis
quickscan
voor direct inzicht

Nu scannen

Ons aanbod

Risicoanalyse

Ontdek onze onafhankelijke risicoanalyse voor bedrijven. Wij bieden een grondige evaluatie van je bedrijfssituatie, zonder verplichtingen, ongeacht je klantstatus. We analyseren interne en externe risico's, beoordelen je huidige verzekeringen en bekijken preventieve maatregelen. Ook helpen we bij het vinden van de juiste verzekeringen voor je korte- en langetermijn plannen, altijd met de beste voorwaarden in gedachten.

Bedrijfsverzekeringen

Ontdek op maat gemaakte verzekeringen voor bedrijven en particulieren. Of het nu gaat om jouw onderneming of je persoonlijke leven, we vinden de juiste dekking voor jouw unieke behoeften, met persoonlijke service die traditie en moderniteit combineert. Wij komen graag bij je langs om alles te bespreken en voor jou de beste voorwaarden en premies te vinden. Bescherm wat voor jou belangrijk is.

Onze tevreden klanten

Klaas Kleijn Directeur Administratiekantoor Klaas Kleijn
Klaas Kleijn

Na in Duitsland gestrand te zijn door een steen op de weg heeft Dohle Consultancy ervoor gezorgd dat wij toch weer snel en veilig thuis kwamen.

Michiel Voortjes DGA Voku
Michiel Voortjes Voku

Het is altijd fijn samenwerken met Dohle Consultancy. Wij worden te allen tijde goed geadviseerd en bijgestaan door Ed en Esmeralda. Ze denken met ons mee betreffende de verzekeringen. Ik heb duidelijk het gevoel en vertrouwen dat men bij Dohle Consultancy altijd zijn best doet de best passende verzekeringen voor ons bedrijf in te voegen. We hopen op een langjarige samenwerking.

Ferdinand en Marijke Bazen Relatie van het eerste uur
Ferdinand en Marijke

Wij kennen Ed al jaren en sinds hij voor zichzelf begon, regelt hij voor onze hele familie de verzekeringen. Sinds kort hebben ze een app waarin je alles over je verzekeringen terug kunt vinden en als het nodig is heel snel en makkelijk je schadeformulier kunt invullen en foto's kunt insturen. Handig!

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima