pensioen vakantie

Particulier

Wonen
Vervoer
Reizen & Recreatie
Recht
Leven & Welzijn

WONEN

PENSIOEN:

In Nederland is het gebruikelijk om tot een bepaalde leeftijd te werken. Daarna gaat iemand ‘met pensioen’. Ook dan is er een inkomen nodig. Van de overheid krijgt iedereen die in Nederland gewoond en/of gewerkt heeft later een AOW-pensioen (kort: AOW).
Voor het opzetten van een pensioencontract voor de medewerkers van jouw bedrijf werken we samen met gespecialiseerde professionals.

ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSVERZEKERING:

Een arbeids­ongeschiktheids­verzekering (AOV) zorgt ervoor dat jij als ondernemer niet zonder inkomen komt te zitten als je niet kunt werken. Je zorgt zelf voor een financieel vangnet, omdat je meestal geen uitkering krijgt van de overheid. Als je onverwacht ziek wordt of een ongeval hebt, ontvang je via je arbeids­ongeschiktheids­verzekering een maandelijkse uitkering. Als je zelfstandig ondernemer bent, is een AOV een belangrijke verzekering om te overwegen. Je wilt natuurlijk niet zonder geld komen te zitten als je onverwacht ziek raakt.

Vervoer

AUTOVERZEKERING & MOTORVERZEKERING:

Autoverzekeringen vergelijken doen wij dagelijks. We kijken naar de prijs én naar de polisvoorwaarden. Als je alleen op prijs gaat vergelijken voor je autoverzekering kun je, op het moment dat je een beroep moet doen op je verzekering, tot de ontdekking komen dat goedkoop ook duurkoop kan zijn! Wij helpen je niet alleen bij het afsluiten van een verzekering, maar ook bij de afhandeling van een eventuele schade.

Welke dekking het best bij jou past is afhankelijk van de waarde van je auto of motor en jouw wensen. We bespreken samen de mogelijkheden en de voor- en nadelen van de diverse dekkingen. Wil je ook je passagiers meeverzekeren? Vraag dan naar een (Schade) Inzittenden Verzekering.

Veilig en schadevrij rijden wordt beloond! Hoe langer je schadevrij rijdt, hoe hoger de korting kan oplopen, tot wel 80% van de premie. Met een prima schadeafhandeling en aanvullende dekkingen is een betaalbare auto- of motorverzekering voor iedereen bereikbaar.

BROMFIETS/SCOOTER VERZEKERING:

Gemotoriseerd aan het verkeer deelnemen begint vaak met een bromfiets. Later volgt dan een eigen auto of motor. Daarom kun je de opgebouwde schadevrije jaren op een bromfiets/scooterverzekering meenemen naar een auto- of motorverzekering. Zo hoef je niet opnieuw te beginnen en wordt de autoverzekering voor jonge bestuurders betaalbaarder.

De voorwaarden en de schadeafhandeling zijn uitstekend. Naar wens zijn er aanvullende dekkingen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Reizen & Recreatie

DOORLOPENDE REISVERZEKERING:

Je vakantieplezier en waardevolle spullen bescherm je het beste met een goede doorlopende reisverzekering. Diefstal van bagage, onverwacht in het ziekenhuis belanden, een ongeval. Het zijn zaken die je vakantie goed kunnen verpesten. En die vaak ook nog eens veel geld kosten. Je vakantie of reis moet dus goed verzekerd zijn. Omdat iedereen spullen meeneemt op reis maakt de bagagedekking standaard deel uit van onze doorlopende reisverzekering. De basisdekking is, afhankelijk van jouw wensen, op verschillende onderdelen uit te breiden.

CARAVANVERZEKERING:

Waar ga je heen met de je caravan of vouwwagen? Lekker naar Frankrijk of Italië? Blijf je liever in Nederland of heb je een stacaravan vlakbij zee? Wat je ook doet, je wilt dat je caravan goed verzekerd is voor schade en diefstal. Dat regel je met de Caravanverzekering.

PLEZIERVAARTUIGEN:

Je vaarplezier met je boot bescherm je het best met een goede pleziervaartuigenverzekering. Schade aan de boot, diefstal van bagage of inventaris, je aansprakelijkheid als schipper, een ongeval. Het zijn zaken die dat plezier goed kunnen verpesten en een flinke schadepost op kunnen leveren. Je boot en jij moeten dus goed verzekerd zijn. Wij hebben een pleziervaartuigenverzekering met uitstekende voorwaarden en een prima schadeafhandeling.

Recht

Rechtsbijstandverzekering:

In allerlei situaties kun je in een conflict met anderen terecht komen. Bijvoorbeeld met je werkgever, je provider of je buurman. Maar in je recht staan wil nog niet altijd zeggen dat je je recht ook krijgt. Daarom is een goede rechtsbijstandverzekering belangrijk. Het betaalbare alternatief voor het inschakelen van een dure advocaat.

Leven & Welzijn

ONGEVALLENVERZEKERING:

Thuis, op weg naar werk of school, op het sportveld, in je vrije tijd. In een onbewaakt ogenblik en het kan iedereen overkomen. In de auto, op de fiets of lopend.  Helaas zijn er veel voorbeelden te noemen van situaties waarin je met een ongeval te maken kunt krijgen. Vaak met gevolgen voor je gezondheid en in het ergste geval met een overlijden. Wij kunnen het voorkomen van een ongeval niet voor je verzekeren. Wel de gevolgen van de financiële schade die je hierdoor oploopt.

We zoeken een ongevallenverzekering met uitstekende voorwaarden voor je en we helpen je bij de schadeafhandeling.

ZORGVERZEKERING:

Wettelijk verplicht, maar een persoonlijke keuze: je bent weliswaar verplicht om ten minste een basisverzekering af te sluiten, maar je kunt daarin wel degelijk keuzes maken. Welke verzekeraar kies je? Houd je het alleen bij de basisverzekering of laat je je voor sommige zaken aanvullend verzekeren?
Zomaar de goedkoopste zorgverzekering kiezen, kan uiteindelijk duur uitpakken. Wij kijken samen met jou naar je persoonlijke omstandigheden en wensen en om zo voor jou de beste zorgverzekering te kiezen.

Als je niet officieel in Nederland woont maar wel werkt  (en dus belastingplichtig bent voor wat betreft de loonbelasting) is een basisverzekering ook verplicht, net als voor kinderen onder de achttien jaar.

esmeralda dohle mijdrecht

Vragen of opmerkingen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons 5 stappen model

compliance
1

Risicoanalyse

Elk bedrijf loopt of veroorzaakt risico's. Welke zijn dat en hoe zijn die verzekerd? Een onafhankelijke risicoanalyse geeft inzicht.

tech-support
2

Advies

In ons rapport staan mogelijkheden en adviezen om risico's te beperken en verzekeringen aan te passen. Misschien heb je zelfs wel teveel verzekerd of kan het ook anders.

business-proposal
3

Voorstel

Je krijgt een voorstel dat precies aansluit bij jouw verzekeringsbehoeftes. Veelal met lagere premies. We bespreken ook of het voor jou voordeliger is om de provisie uit de premie te halen en ons in plaats daarvan een fee te betalen.

implementation
4

Implementatie

De overstap naar andere maatschappijen wordt door ons geregeld. Wij nemen je het werk uit handen.

gear
5

Bijhouden

Als er onverhoopt een schade is nemen wij het werk van je over. We houden periodiek contact over eventuele veranderingen binnen je bedrijf.

6

Doe de gratis
quickscan
voor direct inzicht

Nu scannen

Ons aanbod

Risicoanalyse

Ontdek onze onafhankelijke risicoanalyse voor bedrijven. Wij bieden een grondige evaluatie van je bedrijfssituatie, zonder verplichtingen, ongeacht je klantstatus. We analyseren interne en externe risico's, beoordelen je huidige verzekeringen en bekijken preventieve maatregelen. Ook helpen we bij het vinden van de juiste verzekeringen voor je korte- en langetermijn plannen, altijd met de beste voorwaarden in gedachten.

Bedrijfsverzekeringen

Ontdek op maat gemaakte verzekeringen voor bedrijven en particulieren. Of het nu gaat om jouw onderneming of je persoonlijke leven, we vinden de juiste dekking voor jouw unieke behoeften, met persoonlijke service die traditie en moderniteit combineert. Wij komen graag bij je langs om alles te bespreken en voor jou de beste voorwaarden en premies te vinden. Bescherm wat voor jou belangrijk is.

Onze tevreden klanten

Klaas Kleijn Directeur Administratiekantoor Klaas Kleijn
Klaas Kleijn

Na in Duitsland gestrand te zijn door een steen op de weg heeft Dohle Consultancy ervoor gezorgd dat wij toch weer snel en veilig thuis kwamen.

Michiel Voortjes DGA Voku
Michiel Voortjes Voku

Het is altijd fijn samenwerken met Dohle Consultancy. Wij worden te allen tijde goed geadviseerd en bijgestaan door Ed en Esmeralda. Ze denken met ons mee betreffende de verzekeringen. Ik heb duidelijk het gevoel en vertrouwen dat men bij Dohle Consultancy altijd zijn best doet de best passende verzekeringen voor ons bedrijf in te voegen. We hopen op een langjarige samenwerking.

Ferdinand en Marijke Bazen Relatie van het eerste uur
Ferdinand en Marijke

Wij kennen Ed al jaren en sinds hij voor zichzelf begon, regelt hij voor onze hele familie de verzekeringen. Sinds kort hebben ze een app waarin je alles over je verzekeringen terug kunt vinden en als het nodig is heel snel en makkelijk je schadeformulier kunt invullen en foto's kunt insturen. Handig!

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima