risicoanalyse vinkeveen

Risicoanalyse voor bedrijven

Dé weg naar bedrijfszekerheid

Bij Dohle Consultancy bieden we eigentijdse adviezen en moderne middelen, verpakt in een traditionele service. Wat ons echt onderscheidt, is onze grondige en ambachtelijke aanpak bij het analyseren van bedrijfsrisico’s. Onze toewijding leidt tot een uitgebreid en onafhankelijk rapport dat je een helder beeld geeft van jouw zakelijke veiligheid.

Als onafhankelijke Risico Analist zijn we geregistreerd in het Register Risk Explorer onder nummer 2018071101, waardoor je verzekerd bent van deskundige expertise.

Quickscan voor direct inzicht

Onderaan deze pagina nodigen we je uit om kosteloos een quickscan uit te voeren. Met deze tool kun je snel inzicht krijgen in potentiële risico’s die jouw bedrijf kunnen bedreigen. Het is een eerste stap naar betere bedrijfszekerheid.

Nu scannen

Gedetailleerd rapport met aanbevelingen

Tijdens ons inventariserend gesprek maken we als het ware een “foto-opname” van jouw bedrijf. Samen met jou identificeren we potentiële risico’s die de continuïteit van jouw bedrijf kunnen bedreigen. We bieden niet alleen inzicht in de risico’s, maar bespreken ook preventieve maatregelen die je kunt nemen om ze te beheersen. Al onze bevindingen worden zorgvuldig vastgelegd en verwerkt in het Risk Explorer Analyse programma.

De resultaten van deze analyse worden je aangeboden in een uitvoerig rapport. Dit rapport bevat aanbevelingen en, indien nodig, voorstellen met betrekking tot eventuele aanpassingen, afsluiten of beëindigingen van verzekeringen. We vergelijken deze aanbevelingen ook met de polissen die je momenteel hebt lopen.

Meer weten over onze risicoanalyse?

We komen graag bij je langs

Wil je meer weten over hoe een risicoanalyse jouw bedrijf kan helpen beschermen en groeien? Neem contact met ons op via telefoon 085-760 75 75 of stuur een e-mail naar info@dohleconsultancy.nl, en ontdek hoe wij jouw bedrijfszekerheid kunnen waarborgen.

Gratis quickscan

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je enkele belangrijke vragen te beantwoorden. Selecteer je branche en geef antwoord op de volgende vragen:

esmeralda dohle mijdrecht

Vragen of opmerkingen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons 5 stappen model

compliance
1

Risicoanalyse

Elk bedrijf loopt of veroorzaakt risico's. Welke zijn dat en hoe zijn die verzekerd? Een onafhankelijke risicoanalyse geeft inzicht.

tech-support
2

Advies

In ons rapport staan mogelijkheden en adviezen om risico's te beperken en verzekeringen aan te passen. Misschien heb je zelfs wel teveel verzekerd of kan het ook anders.

business-proposal
3

Voorstel

Je krijgt een voorstel dat precies aansluit bij jouw verzekeringsbehoeftes. Veelal met lagere premies. We bespreken ook of het voor jou voordeliger is om de provisie uit de premie te halen en ons in plaats daarvan een fee te betalen.

implementation
4

Implementatie

De overstap naar andere maatschappijen wordt door ons geregeld. Wij nemen je het werk uit handen.

gear
5

Bijhouden

Als er onverhoopt een schade is nemen wij het werk van je over. We houden periodiek contact over eventuele veranderingen binnen je bedrijf.

6

Doe de gratis
quickscan
voor direct inzicht

Nu scannen

Onze tevreden klanten

Klaas Kleijn Directeur Administratiekantoor Klaas Kleijn
Klaas Kleijn

Na in Duitsland gestrand te zijn door een steen op de weg heeft Dohle Consultancy ervoor gezorgd dat wij toch weer snel en veilig thuis kwamen.

Michiel Voortjes DGA Voku
Michiel Voortjes Voku

Het is altijd fijn samenwerken met Dohle Consultancy. Wij worden te allen tijde goed geadviseerd en bijgestaan door Ed en Esmeralda. Ze denken met ons mee betreffende de verzekeringen. Ik heb duidelijk het gevoel en vertrouwen dat men bij Dohle Consultancy altijd zijn best doet de best passende verzekeringen voor ons bedrijf in te voegen. We hopen op een langjarige samenwerking.

Ferdinand en Marijke Bazen Relatie van het eerste uur
Ferdinand en Marijke

Wij kennen Ed al jaren en sinds hij voor zichzelf begon, regelt hij voor onze hele familie de verzekeringen. Sinds kort hebben ze een app waarin je alles over je verzekeringen terug kunt vinden en als het nodig is heel snel en makkelijk je schadeformulier kunt invullen en foto's kunt insturen. Handig!

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima