risicoanalyse vinkeveen

Risicoanalyse

Eigentijdse adviezen en middelen met ouderwetse service. We onderscheiden ons door de manier waarop wij inventariseren en de bedrijfsmatige risico’s analyseren. Grondig en ambachtelijk vakmanschap, gevolgd door een uitgebreid en onafhankelijk rapport.

We zijn onafhankelijk Risico Analist en staan ingeschreven in het Register Risk Explorer onder nummer 2018071101.

Onderaan deze pagina kun je kosteloos een quickscan uitvoeren.

Lees verder

Tijdens een inventariserend gesprek maken we als het ware een “foto-opname” van je bedrijf. We bekijken samen met jou waar de risico’s liggen die de continuïteit van je bedrijf kunnen bedreigen. We bespreken dan ook eventuele preventieve maatregelen die je zou kunnen nemen. Alle bevindingen voeren we in en worden verwerkt in het Risk Explorer Analyse programma.
De uitkomst hiervan wordt je aangeboden in een uitvoerig rapport. Uit dit rapport komen aanbevelingen en indien nodig voorstellen met betrekking tot eventuele verzekeringen die aangepast, afgesloten of zelfs beëindigd kunnen worden. Uiteraard maken wij ook een vergelijk met de polissen die je nu al hebt lopen.

Fee of provisie?

Normaal gesproken wordt een tussenpersoon beloond door de verzekeraar op basis van provisie. Deze provisie zit verdisconteerd in de premie die jij betaalt. Over die premie betaal je ook 21% assurantiebelasting. Assurantiebelasting is niet verrekenbaar, zoals bijvoorbeeld de btw. Wanneer wij op fee-basis voor je aan de slag gaan, halen we de provisie uit de premie. Hierdoor verlagen we de premie, dus ook de niet verrekenbare assurantiebelasting. Voor onze dienstverlening sturen wij je een fee-nota.

Werken op basis van fee is maatwerk. We bespreken graag persoonlijk met je wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen.

esmeralda dohle mijdrecht

Vragen of opmerkingen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons 5 stappen model

compliance
1

Risicoanalyse

Elk bedrijf loopt of veroorzaakt risico's. Welke zijn dat en hoe zijn die verzekerd? Een onafhankelijke risicoanalyse geeft inzicht.

tech-support
2

Advies

In ons rapport staan mogelijkheden en adviezen om risico's te beperken en verzekeringen aan te passen. Misschien heb je zelfs wel teveel verzekerd of kan het ook anders.

business-proposal
3

Voorstel

Je krijgt een voorstel dat precies aansluit bij jouw verzekeringsbehoeftes. Veelal met lagere premies. We bespreken ook of het voor jou voordeliger is om de provisie uit de premie te halen en ons in plaats daarvan een fee te betalen.

implementation
4

Implementatie

De overstap naar andere maatschappijen wordt door ons geregeld. Wij nemen je het werk uit handen.

gear
5

Bijhouden

Als er onverhoopt een schade is nemen wij het werk van je over. We houden periodiek contact over eventuele veranderingen binnen je bedrijf.

6

Doe nu de
risicoanalyse

Ontdek het hier

Onze tevreden klanten

Klaas Kleijn Directeur Administratiekantoor Klaas Kleijn
Klaas Kleijn

Na in Duitsland gestrand te zijn door een steen op de weg heeft Dohle Consultancy ervoor gezorgd dat wij toch weer snel en veilig thuis kwamen.

Michiel Voortjes DGA Voku
Michiel Voortjes Voku

Het is altijd fijn samenwerken met Dohle Consultancy. Wij worden te allen tijde goed geadviseerd en bijgestaan door Ed en Esmeralda. Ze denken met ons mee betreffende de verzekeringen. Ik heb duidelijk het gevoel en vertrouwen dat men bij Dohle Consultancy altijd zijn best doet de best passende verzekeringen voor ons bedrijf in te voegen. We hopen op een langjarige samenwerking.

Ferdinand en Marijke Bazen Relatie van het eerste uur
Ferdinand en Marijke

Wij kennen Ed al jaren en sinds hij voor zichzelf begon, regelt hij voor onze hele familie de verzekeringen. Sinds kort hebben ze een app waarin je alles over je verzekeringen terug kunt vinden en als het nodig is heel snel en makkelijk je schadeformulier kunt invullen en foto's kunt insturen. Handig!

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima