IMG_3579

Sparren aan de keukentafel

Afgelopen week kreeg Esmeralda een leuk appje van een bestaande klant. Zijn vrienden gaan verhuizen naar een vrijstaande woning. De vrienden waren op zoek naar deskundig advies en onze relatie heeft zijn vriend getipt over Dohle Consultancy.
Esmeralda heeft direct contact opgenomen met de nieuwe huisbezitters en zat dezelfde week nog aan de keukentafel. Samen met hun zijn we de diepte ingegaan en hebben de risico’s onderzocht, zodat ze met vertrouwen hun eigen hart (toekomst) kunnen volgen.
Een leuke middag die resulteerde in een tevreden nieuwe klant.

esmeralda dohle mijdrecht

Vragen of opmerkingen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons 5 stappen model

compliance
1

Risicoanalyse

Elk bedrijf loopt of veroorzaakt risico's. Welke zijn dat en hoe zijn die verzekerd? Een onafhankelijke risicoanalyse geeft inzicht.

tech-support
2

Advies

In ons rapport staan mogelijkheden en adviezen om risico's te beperken en verzekeringen aan te passen. Misschien heb je zelfs wel teveel verzekerd of kan het ook anders.

business-proposal
3

Voorstel

Je krijgt een voorstel dat precies aansluit bij jouw verzekeringsbehoeftes. Veelal met lagere premies. We bespreken ook of het voor jou voordeliger is om de provisie uit de premie te halen en ons in plaats daarvan een fee te betalen.

implementation
4

Implementatie

De overstap naar andere maatschappijen wordt door ons geregeld. Wij nemen je het werk uit handen.

gear
5

Bijhouden

Als er onverhoopt een schade is nemen wij het werk van je over. We houden periodiek contact over eventuele veranderingen binnen je bedrijf.

6

Doe nu de
risicoanalyse

Ontdek het hier

Ons aanbod

Risicoanalyse

Voor een onafhankelijke risicoanalyse hoef je niet persé een bestaande relatie van ons kantoor te zijn. Je bent ook nooit verplicht om na onze analyse je verzekeringen bij ons onder te brengen, hoewel we vaak een besparing of verbetering voor je vinden. Ons uitgangspunt voor het opstellen van een risicoanalyse is de huidige situatie van je bedrijf. Hoe groot of klein je bedrijf ook is. Welke risico's loopt je bedrijf, veroorzaakt je bedrijf en welke verzekeringen zijn er al? We onderzoeken of er preventieve maatregelen genomen kunnen worden om die risico's te beperken. Vervolgens kijken we naar je plannen voor de korte en langere termijn. Welke verzekeringen heb je daar voor nodig en waar kunnen die het best ondergebracht worden. Uiteraard tegen de voor jou beste voorwaarden.

Verzekeringen

Verzekeringen zijn niet leuk. Je betaalt veel geld om je te verzekeren tegen een risico dat je loopt, maar hopelijk nooit aan den lijve ondervindt. Zowel zakelijk als privé. Daarom bieden we niet alleen zakelijke verzekeringen, maar ook particuliere verzekeringen. Voor ons als adviseurs blijft het altijd weer een uitdaging om voor iedereen de juiste verzekeringen te vinden. Ieder bedrijf, ieder persoon is uniek met eigen risico's en mogelijkheden. We blijven altijd zoeken naar de beste voorwaarden en een goede premie. We komen naar je toe om alles persoonlijk met je te bespreken. Ouderwetse service, maar met eigentijdse middelen en mogelijkheden. Wij willen ervan verzekerd zijn dat jij de best mogelijke verzekeringen krijgt. Niet meer, maar zeker ook niet minder.

Onze tevreden klanten

Klaas Kleijn Directeur Administratiekantoor Klaas Kleijn
Klaas Kleijn

Na in Duitsland gestrand te zijn door een steen op de weg heeft Dohle Consultancy ervoor gezorgd dat wij toch weer snel en veilig thuis kwamen.

Michiel Voortjes DGA Voku
Michiel Voortjes Voku

Het is altijd fijn samenwerken met Dohle Consultancy. Wij worden te allen tijde goed geadviseerd en bijgestaan door Ed en Esmeralda. Ze denken met ons mee betreffende de verzekeringen. Ik heb duidelijk het gevoel en vertrouwen dat men bij Dohle Consultancy altijd zijn best doet de best passende verzekeringen voor ons bedrijf in te voegen. We hopen op een langjarige samenwerking.

Ferdinand en Marijke Bazen Relatie van het eerste uur
Ferdinand en Marijke

Wij kennen Ed al jaren en sinds hij voor zichzelf begon, regelt hij voor onze hele familie de verzekeringen. Sinds kort hebben ze een app waarin je alles over je verzekeringen terug kunt vinden en als het nodig is heel snel en makkelijk je schadeformulier kunt invullen en foto's kunt insturen. Handig!

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima